November 28, 2011

[GAMBAR] hangout lagi .I love them :)

Assalamualaikum

Hai semua :) harini keluar lagi lah ,huhu. plan UTAMA---> nak tengok Breaking Dawn. matlamat cuma pergi The Spring .tgk wayang & balik.Kelmarin tgk cerita Puss in Boot , tadi tengok Breaking Dawn.wuhhhh :) syiok. mula2 aku dapat rasakan yg aku takkan faham tgk cerita twillight sebab aku tak pernah ikuti cerita twillight pun selama ni. Tapi tadi TG aku faham and interesting sgt2 cerita tu. haha. tetiba aku copy semua movie twillight dari housemate aku. nak tgk season sebelum nih punya celita.

Sesampainya kami di The Spring , kami pergi makan di Manhattan
& terus pergi solat ZUHUR.movie start pukul 2 sampai 4 kut. Elok ja laluu depan Padini. semua mata terbuntang ...errr SALEEEEEEE !!!!!! dengan bersemangatnya menjejakkan kaki ke Padini .manusia beratur panjang dekat kaunter macam semut api. Okay sekarang baru aku faham dulu kenapa time kakak aku dekat UNI , berpuluh2 kasut dia beli. kasut sarung,sandal,heels.And now adik mu yang tak berapa nak berkaliber nih dah mengikut jejak langkah mu oh kakak.haha.Okay barang dah di sambar.kami solat dan teruskan perjalanan ke UNI :)

Kitorang keluar naik kereta Kenari. okay dalam tu kitorang sumbat 6ORANG . ce bygkn. dua depan EMPAT belakang.Semua tak sabar nk sampai The Spring ,keluar kereta semua punggung dah jadi tiga segi dah.hahahaha.Aku time pergi elok je lagi duduk sikit2 .balik dah beriba atas nani.haha. dah lah duk tengah.beriba plak tu.Orang tgk pun pelik.huk2. nak buat camne. nak sewa VAN tak mampu. Tapi tulah yg syioknye. tergelak2 dlm kereta sebab sume kebas punggung duduk tunggang tebalik.

Gambar-gambar nih blutut dari phone Kyna . err so sikit je yg dapat publish. korang (nani,kyna,syasya,ila,amy) ado pic lagi blutut kat aku noh :)

so this is my dear friends , they're so cool & sporting ? dont belive it , same to me.XP

okay this is Manhattan.very thethethethetheLICIOUS :)

right beside me is Nani & the other one is Ila <3

oh ku jatuh hati dengan gambar Ini, sgt Unik .erkkk

kitolang tak tgk pun cerita nih . saje POSE lebih


There you go , sangat delicious you ! arghhhhhh . semua mesti pegi sini !

rembatan GUE. kau hadaaa .erkkk *vomit.



okay thanks my dear lovely gorgeous hot friends . without you guys,
my life is just like a bread without jam and a computer without internet.haha.

thanks for viewing Lia Kamalia's Blog sayangKU semua .

6 comments:

Saddila said...

bestnya hangout dengan kawan-kawan .
dah puas berjalan , mesti nak makan , kan ?
haha adat . have a nice day :))

aina said...

eh aina pun kat the spring time tuu ! haha

nurul diana said...

bestnye berjalan . oke sye jeles , hahaha

lia kamalia said...

saddila : hehe aah . kalau berjalan mmg penat and nk mkn, sebab boleh sembang2 :p

lia kamalia said...

aina : mmg jumpe aina pun. tp aina tak perasan lia :(

lia kamalia said...

diana : jgn jeles2 :) kuar la jgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...